28.4 C
Ploieşti
Thursday, August 11, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
AcasăACTUALITATEOrganizarea evenimentelor private începând cu 01 iunie

Organizarea evenimentelor private începând cu 01 iunie

De la 01 iunie 2021 au intrat în vigoare o serie de măsuri de relaxare a constrângerilor impuse pe perioada stării de alertă.

Va fi din nou posibilă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.), cum ar fi, fără a se limita la acestea, în saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.

Totuși, evenimentele pot fi organizate doar în judeţele/localităţile unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și doar în următoarele condiții:

  1. cu un număr de participanţi de maximum 70 de persoane în exterior şi de maximum 50 de persoane în interior; la stabilirea numărului de persoane nu sunt luate în calcul persoanele care au vârsta mai mică de 16 ani;
  1. până la capacitatea maximă a spaţiului în exterior sau în interior, cu asigurarea unei suprafeţe de minimum 4 mp pentru fiecare persoană, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

Organizarea de evenimente private este în continuare interzisă la depăşirea incidenţei de 3/1.000 de locuitori.

Photo by Jeremy Wong Weddings on Unsplash

- LegalEasy -spot_img

Cele mai populare

Comentarii Recente