3.2 C
Ploieşti
Monday, December 4, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Despre noi

LegalEasy este un proiect al Business Vision Consulting S.R.L. și VP&Partners (Volosevici & Plăcintă – Societate civilă de avocați), care își propune să prezinte informații într-o formă clară, accesibilă non-juriștilor, având ca obiectiv principal promovarea culturii juridice și, prin aceasta, a valorilor democratice.

LegalEasy este administrat de juriști cu experiență în activitatea practică și de analiză juridică și funcționează ca o platformă de informare online, completată de secțiuni utile pentru publicul interesat de aspecte economice și financiare.

Vom publica zilnic atât informații cu privire la acte normative nou publicate, cât și scurte prezentări ale unor noțiuni juridice pe care le considerăm relevante pentru cetățenii unui stat de drept.

Susținem valorile statutului de drept, libertatea de exprimare, libera inițiativă, libertatea de circulație, proprietatea privată. Considerăm că într-un stat de drept autoritățile și cetățenii deopotrivă trebuie să contribuie activ la respectarea legii și a drepturilor și libertăților fundamentale.

O parte importantă a conținutului publicat pe site este și va fi accesibil gratuit, pentru a permite atingerea obiectivului educațional. Pentru analizele juridice dedicate în special agenților economici, vom pune la dispoziție o librărie online, ale cărei lucrări vor putea fi obținute contra cost.

Membrii echipei: