18.8 C
Ploieşti
Monday, September 20, 2021
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
AcasăACTUALITATEMinistrul educației poate dispune continuarea activităților didactice on-line și în perioada 11...

Ministrul educației poate dispune continuarea activităților didactice on-line și în perioada 11 ianuarie – 8 februarie

În ședința de ieri, 6 ianuarie 2021, Executivul a creat cadrul normativ pentru ca ministrul educației să dispună, prin ordin, desfășurarea activităților didactice în sistem on-line și în perioada 11 ianuarie – 8 februarie.

Astfel, potrivit Ministerului Educației, a fost adoptată ordonanța de urgență pentru completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, prin care se stabilește că:

În perioada 11 ianuarie 2021 – 8 februarie 2021, prin excepţie de la prevederile alin. (1), în baza și sub rezerva analizei situaţiei epidemiologice la nivel naţional realizată de Ministerul Sănătății împreună cu Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției, și în baza hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prin ordin al ministrului educaţiei, se poate dispune suspendarea activităţilor care impun prezenţa fizică a antepreşcolarilor, preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem on-line”.

foto:unsplash.com

- LegalEasy -spot_img

Cele mai populare

Comentarii Recente