18 C
Ploieşti
Tuesday, August 16, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
AcasăUncategorizedDezbaterea asupra stării UE în 2021 va avea loc pe 15 septembrie...

Dezbaterea asupra stării UE în 2021 va avea loc pe 15 septembrie și poate fi urmărită în direct

Dezbaterea privind starea UE, o privire asupra activităților la zi și a planurilor de viitor, va avea loc pe 15 septembrie în Strasbourg.

Dezbaterea asupra stării Uniunii Europene are loc în fiecare an în septembrie. Este momentul când președintele Comisiei Europene vine în Parlamentul European pentru a discuta cu europarlamentarii ce a făcut Comisia în anul care s-a scurs și ce intenționează să facă în anul următor, precum și viziunea acesteia pentru viitor.


Este un prilej pentru Parlament, singura instituție UE aleasă în mod direct, să evalueze Comisia Europeană. Deputații europeni vor analiza activitatea Comisiei și se vor asigura că aceasta ține cont de preocupările majore ale cetățenilor europeni.

Dezbaterea va fi transmisă în direct pe portalul Parlamentului European miercuri, 15 septembrie de la ora 10:00 (ora României). Se asigură traducere simultană în toate cele 24 de limbi oficiale ale UE – este de ajuns să selectați limba dorită. Parlamentul împreună cu Comisia vor transmite, de asemenea, dezbaterea pe Facebook.

foto:usgs/unsplash.com

- LegalEasy -spot_img

Cele mai populare

Comentarii Recente