25.9 C
Ploieşti
Thursday, August 11, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
AcasăACTUALITATEAjutor financiar pentru încurajarea şi sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanţă....

Ajutor financiar pentru încurajarea şi sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanţă. Norme metodologice

Ieri au fost publicate normele metodologice privind acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher pentru încurajarea şi sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanţă.

Reamintim că beneficiarii voucherelor în valoare de 300 lei sunt copiii născuţi în perioada 1.01.2005- 31.12.2014, care se legitimează pentru prima dată la un club sportiv deţinător de certificat de identitate sportivă, în perioada 8 septembrie 2020-30 noiembrie 2020, în vederea practicării sportului de performanţă.

Voucherul în valoare de 300 lei se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul M.T.S., în limita bugetului aprobat cu această destinaţie pentru anul 2020, şi se distribuie de către cluburile sportive beneficiarilor eligibili.

Beneficiarii eligibili pentru a primi voucherul în valoare de 300 lei trebuie să solicite acordarea acestuia clubului sportiv la care s-au legitimat, începând cu data de 16 septembrie 2020 şi până la data de 30 noiembrie 2020 inclusiv.

Solicitarea se face pe baza cererii pentru acordarea ajutorului financiar sub formă de voucher însoţită de: certificat de naştere (original şi copie); act de identitate părinte/reprezentant legal (original şi copie); legitimaţie sportivă (original şi copie); declaraţie privind acordul prelucrării datelor cu caracter personal.  Copiile sunt certificate conform cu originalul de către persoana desemnată să primească documentele.

Activitatea de acordare a voucherului pentru copii se va implementa de către cluburile sportive la care copiii sunt legitimaţi. Verificarea datelor şi informaţiilor cuprinse în cerere şi documentele doveditoare pentru acordarea ajutorului financiar sub formă de voucher, precum şi prelucrarea datelor înscrise în cerere se realizează de către personalul cluburilor sportive.

foto:unsplash.com – adria-crehuet-cano

- LegalEasy -spot_img

Cele mai populare

Comentarii Recente