25.3 C
Ploieşti
Thursday, August 18, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
AcasăACTUALITATEAdministrator al asociației de proprietari. Prorogarea termenului pentru obținerea certificatului de calificare...

Administrator al asociației de proprietari. Prorogarea termenului pentru obținerea certificatului de calificare profesională

Actualul cadru normativ privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari  şi administrarea condominiilor (Legea nr. 196/2018) condiționează îndeplinirea  în continuare a funcţiei de administrator de către persoanele fizice atestate anterior pentru funcţia de administrator în conformitate cu prevederile Legii nr. 230/2007 , de obţinerea certificatelor de calificare profesională care dovedesc calificarea profesională pentru a îndeplini ocupaţia de administrator.

Termenul de obținere a acestor certificate de calificare profesională a fost prorogat până la 01 ianuarie 2022, printr-o lege publicată ieri.

Reamintim că certificatul de calificare profesională  reprezintă actul care dovedeşte calificarea profesională a persoanelor fizice pentru a îndeplini ocupaţia de administrator de condominii, în conformitate cu legislaţia privind învăţământul superior sau privind formarea profesională a adulţilor.

foto – unsplash.com

- LegalEasy -spot_img

Cele mai populare

Comentarii Recente